Winkelmand
  • Gratis verzending

  • Geschikt voor elk type woning

  • Onderhoudsvrij

  • 15 jaar garantie

Over ons

AlpinPro® | uw leverancier voor: waterontharder's en antikalksystemen

Goede doelen: CliniClowns

Wij steunen CliniClowns. Voor veel kinderen in het ziekenhuis zijn de CliniClowns een lichtpuntje. Tussen vervelende behandelingen door zorgen ze met hun spel en humor voor broodnodige afleiding en plezier. Met afleiding en plezier zorgen CliniClowns ervoor dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie hun zorgen even vergeten.

AlpinPro® | uw leverancier voor: waterontharder's en antikalksystemen

Goede doelen: Save the Children

Save the Children is een van de grooste onafhankelijke kinderrechtenoganisaties ter wereld en geeft kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.

AlpinPro® | uw leverancier voor: waterontharder's en antikalksystemen

Goede doelen: UNHCR

UNHCR coördineert wereldwijd de noodhulp aan vluchtelingen en zorgt voor weerbestendige tenten, eerste levensbehoeften en medische hulp. UNHCR is aanwezig in conflictgebieden en in de regio, om mensen op de vlucht veiligheid te bieden.

Over ons

AlpinPro® is conservatief in kosten en vooruitstrevend in service met alleen de beste producten. Dat zijn we in een notendop. Een leverancier zonder fratsen en van deze tijd. Dus én een prijsvechter én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie. En dan komen de klanten vanzelf. Ook wij willen natuurlijk een beetje winst maken. Maar dan wel uit eerlijke handel, en alleen met eerlijke producten. En geen imitatiespul uit China bijvoorbeeld.

We zijn geen eendagsvlieg, maar ras ondernemers. Onze Nederlandse leverancier produceert al 30 jaar de beste artikelen, en met succes – dat kan natuurlijk alleen met een perfecte productlijn.
Zo zijn wij exclusief geautoriseerd leverancier van alle AlpinPro® Antikalksystemen.
We zijn ons bedrijf gestart met eigen middelen, zweet en doorzettingsvermogen. We hebben de volledige regie in handen, en een volledige eigen logistieke afwikkeling naar de klant – en daardoor korte lijnen en alles in eigen beheer. Helder en transparant; zoals u van een expert mag verwachten.
Daardoor kunnen we snel beslissingen nemen, en als dat nodig is het hele proces snel bijsturen. We hebben niet voor niets vele klanten naar tevredenheid geleverd.

We zijn geen onderdeel van een organisatie of conglomeraat. No-nonsens – daar zijn we best trots op, dat we er met een hecht team in geslaagd zijn zo’n mooi bedrijf neer te zetten.
We rennen voor u alsof ons leven ervan afhangt. Een slap verkoopverhaal, duurbetaalde (onzinnige) reclames, loze beloftes of misleidende recensies? Daar doen wij niet aan. Eerlijkheid duurt het langst. Aan mooie clichés heeft u immers niks.

Daarom doen wij u graag de volgende concrete beloftes. Hier mag u ons op afrekenen.
– Binnen een werkdag antwoord op uw e-mail. Maar als het even kan al eerder.
– Direct iemand aan de lijn. Dus geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes.
– Direct met een echt mens aan de lijn: en dan geen callcenter medewerkster – nee: u krijgt direct
de echte specialist aan de lijn, en als we het even niet direct weten: dan zijn we eerlijk en laten u
door de technisch specialist van de fabrikant terugbellen.
– Eerlijke handel. Open en transparant. Geen Fake-recensies, die hebben we niet nodig – 100%
klanttevredenheid is ons handelsmerk.
– Bellen met de directeur als u dat wilt. Want onze directie zit niet in een ivoren toren, maar staat
en zit en loopt gewoon op de werkvloer.
– Niet goed geld terug. Bent u niet tevreden? Doen wij iets fout? Dan geen kosten of moeilijk
gedoe als u uw geld terug wilt (wat overigens hoogst zeldzaam is).
– We beloven wat we doen, en we doen wat we beloven.
– We leveren perfecte producten – in diverse prijsklasse: de prijs is wat u betaalt, de waarde is
wat u krijgt.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, doorontwikkeling en (wereldwijde) leveranties van toonaangevende waterbehandeling apparatuur zoals professionele antikalksystemen en waterdescalers.
Voor alle gebruikersgroepen – particulier en industrieel – zijn er verschillende uitvoeringen ontwikkeld voor elke toepassing, capaciteit, temperatuur, afstand, standtijden, materiaalsoort en diameter tot wel 315 mm (12,5 inch) van de leiding. Voor elk kalkprobleem leveren wij een oplossing op maat. Onze technisch specialisten lossen het kalk(aanslag) probleem voor u op.

Ons systeem kent wereldwijd zeer veel tevreden gebruikers. Ook in Nederland ontdekken steeds meer gebruikers de succesvolle werking van de AlpinPro® Antikalksystemen – in alle uitvoeringen. De glasheldere garanties bieden extra vertrouwen in onze producten. De producten worden aangeboden, gekocht en geleverd volgens de door ons gedeponeerde algemene verkoopvoorwaarden.

Andere aanbieders claimen een hoge klant tevredenheid: wij zijn beter en dat bewijzen we dag in dag uit.
Onze professionele antikalksystemen scoorden in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 én 2021 zelfs 100% klanttevredenheid. Ook u kunt rekenen op onze solide technische fabrieksgaranties.